Hungary
Ingyenes szállítás minden megrendelések több mint 40000Ft
Kezdőlap /  Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

1.A Szolgltat klns figyelmet fordt a szolgltatsok ignybevtelhez szksges, a szemlyes adatok ltal rintett gyfl (a tovbbiakban: gyfl) ltal rendelkezsre bocstott szemlyes adatok megszerzse s kezelse sorn az egynek vdelmről a szemlyes adatok gpi feldolgozsa sorn, Strasbourgban, 1981. janur 28-n napjn kelt egyezmny kihirdetsről szl 1998. vi VI. trvny, a kutats s kzvetlen zletszerzs cljt szolgl nv,- s lakcmadatok kezelsről szl 1995. vi CXIX. trvny, tovbb az informcis nrendelkezsi jogrl s az informciszabadsgrl szl 2011. vi CXII. trvny (a tovbbiakban: Info tv.) fokozott betartsra.

2.Az gyfl ltal megadott adatok, gymint vezetk- s keresztnv, szlltsi- s szmlzsi cm, telefonszm, e-mail cm, az gyfl neme a rendszeren keresztl kldtt elektronikus levlben megtallhatak. Bankkrtys fizets esetn a fizetshez szksges adatokat nem a Szolgltat, hanem az OTP Bank Nyrt. kezeli.

3.Szolgltat kijelenti, hogy az adatbzisban nyilvntartott adatok (nv, szlltsi- s szmlzsi cm, email cm, telefonszm, gyfl neme) kezelsnek clja a webruhzban elrhető szolgltatsok nyjtsnak biztostsa, a szemlyre szabott tartalmak s hirdetsek megjelentse, statisztikakszts, az informatikai rendszer technikai fejlesztse, s az gyfelek jogainak vdelme. Az adatokat a Szolgltat felhasznlhatja arra, hogy felhasznli csoportokat kpezzen, s a felhasznli csoportok rszre a Szolgltat weboldalain clzott tartalmat, s/vagy hirdetst jelentsen meg, illetve hrlevelet kldjn.

4.A Szolgltat az gyfl ltal megadott szemlyes adatokat a fenti cloktl eltrő clokra nem hasznlhatja fel. Szemlyes adatok harmadik szemlynek (a futrszolglatok kivtelvel) vagy hatsgok szmra trtnő kiadsa hacsak trvny vagy hatsgi/brsgi hatrozat ettől eltrően nem rendelkezik ktelező erővel csak az gyfl kifejezett hozzjrulsa esetn lehetsges. Az gyfl szemlyes adatait a felhasznls cljnak megszűnse utn, vagy krsre a Szolgltat trli.

5.Az gyfl brmikor krelmezheti a Szolgltatnl:
- tjkoztatst szemlyes adatai kezelsről;
- szemlyes adatainak helyesbtst;
- szemlyes adatainak trlst vagy zrolst.

6. Az gyfl ltal megadott adatokrt a Szolgltat felelőssget nem vllal. Amennyiben a Szolgltat tudomsra jut, hogy az adatok valamely harmadik szemly jogait vagy a jogszablyokat srtik, vagy a jelen adatvdelmi szablyokat megszegik, illetve az adatvdelmi szablyok be nem tartsval krt okoznak, a Szolgltatnak jogban ll megtenni a szksges jogi intzkedseket, egyttműkdve az eljr hatsgokkal. Amennyiben a szolgltats ignybevtelhez az gyfl harmadik szemly adatait adta meg, vagy a weboldal hasznlata sorn brmilyen mdon krt okozott, a Szolgltat jogosult krtrts rvnyestsre.

7. A jogosulatlan hozzfrs s nyilvnossgra hozatal elkerlse, az adatok pontossgnak biztostsa s a legmegfelelőbb adatfelhasznls rdekben a Szolgltat megfelelő fizikai, elektronikus s műszaki mdszerekkel őrzi s biztostja az online mdon gyűjttt informcikat.

8. Szolgltat a Club krtya keretben, annak rvnyessgi idejre, illetve kln, trlsi krelem nlkl ezt kvetően is kezeli az gyfl adatait annak rdekben, hogy sztnzze az gyfl trzsvsrlv vlst, s hogy a megadott elrhetősgeken minl egyszerűbben rtesthese az akcikrl. Az adatokat Szolgltat munkatrsai kezelik. Az gyfl 2011. vi CXII. trvny rendelkezseinek megfelelően gyakorolhata az informcis nrendelkezsi joghoz s az informciszabadsghoz fűződő jogait.